Om Anette

Anette spenderar fritiden med sin familj och vänner och där även styrketräning samt löpning och Mountainbike ger henne mycket energi och glädje.  Med två barn händer det alltid något och det är stor lycka att få vara tillsammans. Anette har en passion att leva livet på den högsta nivån som är möjligt. Hon bjuder in dig till att upptäcka rollen som kiropraktisk Livsstil kan ha och hjälper dig nå din högsta personliga potiential!

Anette tog examen som Kiropraktor år 1999, efter 5 års studier på LCCW, Life Chiropractic College West i USA. Månaden innan examen åkte hon tillsammans med 30 andra kiropraktorer till El Salvador i 10 dagar. Spridda över hela landet behandlade och hjälpte de flera tusen patienters ryggar och nervsystem. En unik upplevelse som rekordsnabbt gav henne erfarenhet som Kiropraktor. Utöver de ordinarie studierna gick hon dagligen på extra teknikklasser och var handledare för en speciell teknik-klubb; Gonstead. En teknik som hon utövar på sin klinik idag.

Efter examen blev Anette erbjuden ett jobb i Kingsport, Tennesse på östkusten i USA. Hon arbetade som Undersökningskiropraktor i 6 månader för att lära sig den första viktiga biten av omhändertagandet av dig som patient. Ansvaret för alla patienters röntgentagning, gjorde henne till en rutinerad avläsare och bedömare av röntgenbilder.