Nöjda klienter

Vad säger mina klienter om den hjälp de fått hos mig?

Här kan du läsa några berättelser från personer vars liv har förbättras genom  behandling och utbildning på Sikén Kiropraktik. Tusentals patienter har funnit ett bättre sätt att optimera sin hälsa och välmående genom kiropraktisk behandling hos mig. Jag hoppas att dessa fantastiska personer kan inspirera dig till en bättre hälsa och välmående.  Det är aldrig försent att påbörja din förbättring! Ett stort och hjärtligt tack till alla som bidragit med sina omdömen! 

/ Anette Sikén


 

Ett stort tack Anette!!!

Den 14 augusti 2009 fick jag krampliknande smärta i magen. Jag har tidigare haft liknande smärta, men den har alltid släppt efter ett tag. Denna gången släppte det aldrig och smärtorna blev mer intensiva och satt i dygnet runt. Min husläkare skrev ut medicin. Efter några dagar blev jag sämre och fick åka in till lasarettet. Efter ytterligare några dagar blev mitt allmäntillstånd snabbt försämrat. Förutom magsmärtor så var jag totalt orkeslös, kraftigt illamående samt bröstsmärtor. Efter en gastroskopi visade det sig att matstrupe var kraftigt inflammerad. Utöver tidigare nämda symptom hade jag nu också börjat få andningsbesvär, yrsel, huvudvärk, ont i ögonen/öronen och halsen med kraftig torrhosta.

Min kropp fungerade inte. Efter 8 veckor var halsen läkt men symtomen kvarstod. Läkaren var helt inne på att symtomen berodde på min reflux.

Jag tog själv tag i och kontaktade kiropraktor Anette Sikén för att se om mina symptom kom från ryggen. Hon utförde en undersökning och tog sig tid och förklarade i detalj vad mina problem kom ifrån och hur ryggen och nervsystemet fungerar och gav mig behandlingar. Så jag mår jättebra i dag.

 Jag var sjukskriven i 5 månader, jag fick strida och kämpa för att sjukvården skulle lyssna på mig. Som mest åt jag 8 mediciner om dagen mot magen. Dessutom fick jag ingen ordentlig förklaring vad det var för fel på mig. Utan man kände sig hela tiden till besvär. Idag äter jag inga mediciner och jag jobbar heltid, och blev så otroligt bra omhändertagen och väl bemött av min kiropraktor.

Kristin Jensen


Tack för all hjälp!

Jag har haft problem med ett ben och rygg i ca 3-år, varit hos ortoped, sjukgymnast… Allt utom kiropraktor. Om jag vetat vad jag vet idag hade jag inte haft ont och varit illa gåendes i 3 år. Att få remisstid till röntgen gick supersnabbt. Efter undersökning och behandlingar så kunde jag gå utan besvär, och idag är jag besvärsfri.

Med varm hälsning
Christina


Jag är idag nästan smärtfri!

Tack för den fina hjälpen jag fått. Efter flera år av smärta i rygg och ben, blev jag rekommenderad av min syster (som också går på behandling) att söka hjälp hos er. Anette Sikén har behandlat mig och har även visat olika rörelser som jag gör hemma. Det har varit mycket effektivt och jag är idag nästan smärtfri.

Gunny


10 års värk i nästan hela kroppen.

Började i samband med graviditet och foglossning. Ständigt ont och alltid trött. Jag vill bara säga ”Tack Mamma” för att du skickade mig till Anette. Tack Anette för din behandling som i stort sett tagit bort:
Spänningshuvudvärk, ont i käken, värk i nacken, värk i en axel, värk i en arm och domnande fingrar, värk i svank och bäcken, värk i ett ben, knä och fot. Dessutom är jag nu piggare!
Carina


Aj, aj, aj…

Jag arbetade som förskollärare i unga år och drabbades 4-5 gånger/år av ryggskott under åren 74-80. Att gå till kiropraktorn var inte självklart då, men 1980 kom jag äntligen iväg, genomgick flera behandlingar och har inte haft ett enda ryggskott sedan dess! Däremot har jag till och från haft värk i ryggen under årens lopp och hade jag vetat vad jag vet idag, skulle jag naturligtvis fortsatt ”underhålla” kroppen hos kiropraktorn. Sommaren 2005, 25 år senare, fick jag problem med ena höften och ”anlitade” Anette Sikén för behandling. Hon inte bara behandlade höften, hon behandlade hela ryggen och idag känns det som om jag genomgått en ”helrenovering”! Jag har då och då haft lite ont i axlarna och huvudet, känt mig stel och stum i benen när jag promenerat och magen fungerade inte heller riktigt bra – allt det här trodde jag var sådant man får räkna med när man blir äldre (50+).

ICKE! Efter första behandlingen kändes det lättare att andas (?!) och jag gick lättare. Smärtan i höften minskade också betydligt. Efter andra behandlingen rörde jag mig som en gasell (kändes det som). Efter regelbundna behandlingar under hösten har jag fått ett nytt liv! Jag har inte ont någonstans, promenerar obehindrat, har fått en ”regelbunden mage” och sover gott om natten. Kroppen känns lätt och jag mår jättebra!
Jag förväntade mig att få höften ”fixad” och fick en ny kropp på köpet! Det finns inte ord som kan beskriva hur fantastiskt det känns, att kroppen ”bär”. Jag är mycket tacksam för den hjälp jag har fått av Anette; inte minst för de pedagogiska förklaringarna till vad som händer i kroppen, varför och vad jag själv kan göra för att bibehålla de funktioner jag återvunnit, så länge som möjligt.

Jag arbetar med yrkesinriktad rehabilitering för långtidssjukskrivna och där brukar vi säga att ”för varje utlagd krona, får du nio åter”. Nu kan man inte värdera sin hälsa i kronor och ören- men om man kunde det, tycker jag att jag har fått en jättebra utdelning på de pengar jag investerat i min behandling.
Till dig som läser detta vill jag varmt rekommendera Anette Sikén!
Iréne


Den 14 augusti 2003 förändrades mitt liv (jobbar som undersköterska på ett äldreboende, ca tio år i vården). Fick en sådan obeskrivlig smärta i min rygg, kunde helt plötsligt inte göra saker jag var van vid.

Sökte mig till sjukgymnast, gick där ca en vecka dagligen men inget hände, smärtan var på sin topp då. Vid det laget kunde jag knappt komma in i en vanlig bil, fick hjälp av mina närmaste med de viktigaste behoven. Ovanpå allt har jag två fina barn i ålder då ett och sju. Den minsta slutade inte att kräva mindre bara för att jag hade ont i min rygg och nacke.

Fick åka in på sjukhuset flera vändor pga. min smärta, de gav mig injektioner i rygg som bara hjälpte fram till min ytterdörr, jag började bli deprimerad och tappade livslusten. Jag började få panik, för vem orkade leva så här… Fick då tips av min sjukgymnast att uppsöka kiropraktorkliniken. Ringde direkt och fick en tid hos Anette Sikén.

När jag träffade Anette så visste jag ju inte var detta skulle leda, mina förhoppningar var inte så stora. Anette gav mig en inre styrka att inte ge upp och hur viktigt det är att gå på alla sina behandlingar och träna sin kropp. Det tog lite tid för mig för det gällde ju att ställa om sig själv och det gjorde jag.

Jag kan bara säga en sak: ANETTE SIKÈN, TACK SKA DU HA FÖR ALLT. Undrar bara i dagsläget vad som hade hänt med mig om jag inte träffade Anette… Idag tränar jag i kombination med min kiropraktor. Man får åter styrkan och smidigheten i sin kropp.

Dagsläget är: har åter gått till mitt arbete, tänker mig för – på vad och hur jag ska utföra saker och ting, börjat cykla och promenera, tänker på min kropp och hälsa på ett helt annat sätt än förut. Ännu en gång ett stort tack till Anette Sikén.

Med vänliga hälsningar Monika