Presentation om fantastiska eteriska oljor!

Anette kommer att presentera nya produkter på kliniken som kan hjälpa dig till ett bättre välbefinnande.

dōTERRA (CPTG) Certified Pure Therapeutic Grade®är världsledande med kvaliteten på sina Eteriska oljor. dōTERRA har fantastiska produkter som kan stärka ditt immunförsvar och hjälper kroppen att återskapa och bibehålla hälsa och vitalitet för ett liv i balans. Det finns produkter som kan användas för att hjälpa kroppen skapa balans i vår hektiska och stressiga vardag.

De eteriska oljorna kan ha en stärkande effekt på immunförsvaret och ger kroppen extra näring till att kunna bekämpa oönskade bakterier och virus.

Oljorna kan användas på en mängd olika sätt: som kosttillskott eller i olika hygien- och rengöringsprodukter, med bevisat starka antibakteriella antivirus och antimögelegenskaper eller direkt på huden mot diverse hälsoproblem som smärta och inflammationer.

Du är välkommen till Sikén Kiropraktik för en presentation om dessa underbara produkter. Har du ingen möjlighet att närvara är du välkommen till att höra av dig så kan jag ge dig information var du kan köpa dessa produkter.

Onsdagen 18 juni klockan 18.30 på kliniken presenterar jag produkterna.  Jag önskar att du anmäler om du kan komma så kan jag planera så det finns stolar till alla.

För ditt inre välbefinnande!

Anette

 

Kommentera