50 utmaningen

50 utmaningen

 

Vi vill ha en liten tävling denna månaden. Det blir en kick-off efter sommarens olika sidospår från hälsosamma rutiner. Denna utmaning är upplagt på ett sätt så att du ska utmana dina muskler under 30 dagar och få mer uthållighet och styrka. Du utför varje övning till bästa förmåga och minskar antalet om du känner att du inte kan hålla bra form genom varje repetition. För att kunna stärka upp uthållighet behöver man våga utmana sig lite mer så förhoppningarna är att du ska få lite mer uthållighet och styrka i slutet av månaden. Du gör dessa övningar på eget ansvar och känner dina egna begränsningar. Använd sunt förnuft. Du vinner mer på det i slutändan. För dig som har stora problem med vissa övningar på grund av olika anledningar så kan man göra pushups mot en vägg, fötter fast i något vid situps, hålla i ett fast föremål vid knäböj som avlastning etc. Vi rekommenderar att du stretchar dagligen och undviker att sjunka ihop i soffan på kvällen. 

 

Jobba hårt och tänk på hur du kan må efter 30 dagar! Starkare, uthålligare, gladare…